Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 70 RON

Manuale și auxiliare

Se acordă importante reduceri de prețuri!

TEL.: 021-319-48-20

Comandă acum !

Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 70 RON

Manuale și auxiliare

Se acordă importante reduceri de prețuri!

TEL.: 021-319-48-20

Comandă acum !

shopping cart
cart
item - RON0.00

You have no items in your shopping cart.

Subtotal
RON0.00

Mortina

Autor(i):

Barbara Cantini
Tip copertă: Hardcover
ISBN: 9786067933086
Format: 15,5 x 21,5 cm
Editura: Corint
An apariție: 2018
Număr pagini: 56
Traducere: GEANINA TIVDA

Descarcă:   Descarca View File Mortina

Be the first to review this product

O poveste care te va face să mori de râs

Availability: In stock

Special Price RON19.92

Regular Price: RON24.90

Details

Mortina este diferită de alți copii: ea este o fetiță zombi. Trăiește la Vila Decadența cu mătușa Dispăruta, iar prietenul ei de nedespărțit este Tristețe, un levrier alb-gri. Mortina își dorește să se joace cu copii de vârsta ei, dar îi este interzis să fie văzută, din cauza că  i-ar putea speria. Sărbătoarea de Halloween este însă cea mai potrivită ocazie! Mortina nici măcar nu trebuie să se costumeze... Dar ce se întâmplă când ceilalți copii descoperă că ea nu poartă, de fapt, nicio mască?

 

Vă veți întreba cine este Mortina și de ce povestea ei a ajuns într-o carte. Mortina este o fetiță aproape ca toate fetițele, dar o fetiță zombi. Locuiește într-o vilă retrasă, împreună cu mătușa ei. Este tot timpul însoțită de un ogar cenușiu și nu are voie să meargă la joacă, în împrejurimi, cu ceilalți copii de vârsta ei. Mătușa sa crede că, dacă Mortina se va arăta în lume, palidă și având însușirea specială de a-și desprinde fără durere orice parte a corpului, ca apoi să o pună la loc, i-ar putea speria de moarte pe cei mici. Însă întâmplările prin care va trece Mortina ne vor demonstra că mătușa se înșală…

 

Povestea fetiței zombi nu e doar nespus de veselă, ci și educativă. Vorbește despre puterea prieteniei de a face ca diferențele pe care oamenii mari le consideră de nerezolvat să fie cu totul lipsite de importanță pentru copii. Ei iubesc întâmplările și personajele ciudate… Cu ajutorul imaginației vor face ca toate aceste ciudățenii, cum e și Mortina, să pară normale și foarte amuzante!

 

Cartea a fost încă de la apariție, în toamna anului 2017, un succes în rândul copiilor din Italia. A fost imaginată și desenată de Barbara Cantini, una dintre cele mai talentate ilustratoare ale prezentului, laureată a unui premiu de specialitate, care, după o carieră în domeniul producției de desene animate, a ales să lucreze pentru marile edituri din Italia, Marea Britanie și Statele Unite.

 

Noi suntem fericiți să v-o oferim vouă, copiilor din România, într-un timp atât de scurt. A fost tradusă și editată cu multă dragoste. Mortina chiar ne-a inspirat!

 

De aceea, am hotărât să tipărim și o carte poștală care, cu siguranță a ajuns la voi în școală! Cartea poștală reprezintă invitația la concursul nostru, organizat în parteneriat cu Herlitz și Claire’s România. 

 * Numai elevii care au primit cartea poștală în școală pot participa la concurs.

Pași de urmat pentru înscrierea în concursul Mortina:

 - Imaginează-ți o scenă amuzantă cu Mortina, creează un personaj nou, tot atât de ciudat și de amuzant și desenează pe spatele cărții poștale întâmplarea imaginată de tine;

- Fotografiază desenul și, cu ajutorul părinților, trimite-l la adresa scoli@edituracorint.ro, împreună cu numele, vârsta și orașul în care locuiești;

- Iar cartea poștală îți rămâne ție amintire!

 

Concursul se desfășoară în perioada 15 februarie - 23 martie 2018.

 

Cele mai bune desene sau cele mai trăsnite idei vor fi premiate astfel:

    • Premiul I: ghiozdan Herlitz super-echipat pentru școală
    • Premiul II: rucsac și penar Herlitz pregătit pentru activitățile școlare
    • Premiul III: penar Herlitz echipat cu 19 piese super-smart și rechizite
    • 3 Mențiuni: rechizite școlare Herlitz

 

Suntem foarte încrezători că Mortina, o carte care se adresează copiilor care tocmai au învățat sau care încă învață să citească, va fi un stimul valoros care va încuraja lectura.