Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 100 RON

021.319.47.97 - Secretariat

0758.053.424 - Aurica Mitrana

0786.883.334 - Iuliana Alexandru

 

Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 100 RON

021.319.47.97 - Secretariat

0758.053.424 - Aurica Mitrana

0786.883.334 - Iuliana Alexandru

 

Coș
cart
Produse - RON0.00

Nu aveți produse în coș.

Subtotal
RON0.00

Yitzhak Rabin. Soldat, lider, om de stat

Autor(i):

Itamar Rabinovich
Tip copertă: Flexicover
ISBN: 9786067934809
Format: 13 x 20 cm
Editura: Corint
An apariție: 2018
Număr pagini: 320
Traducere: Alina Popescu

Descarcă:   Descarca View File Yitzhak Rabin

Be the first to review this product

Yitzhak Rabin a fost un soldat și un om de stat care a luptat pentru securitatea Israelului, dar și pentru un concept de pace valabil în cazul tuturor națiunilor. 

Availability: Out of stock

Special Price RON19.92

Regular Price: RON24.90

Details

Dacă [Yitzhak Rabin] ar mai fi trăit, sunt convins că, până în 1998, ar fi izbutit să încheie un acord de pace definitiv cu palestinienii, iar noi am trăi astăzi într-o lume cu totul diferită. [...] Datorită încrederii pe care o avea, i-a inspirat nu numai pe israelieni, ci și pe adversari sau, cel puțin, pe cei aflați de cealaltă parte la masa tratativelor. [...] A fost inteligent, prudent, a înțeles incertitudinile care tulbură orice societate, în orice moment, și, în loc sa fie înspaimântat sau să profite de pe urma lor, a încercat sa țină seama de ele și să le aducă în discuție.”

BILL CLINTON

„Yitzhak Rabin a fost un soldat și un om de stat care a luptat pentru securitatea Israelului, dar și pentru un concept de pace valabil în cazul tuturor națiunilor. Itamar Rabinovich este autorul unei biografii cuprinzătoare și bine chibzuite a unui lider reprezentativ.”

HENRY A. KISSINGER

„Cartea lui Rabinovich îi poartă pe cititori într-o epocă în care un Orient Mijlociu diferit de cel de astăzi chiar părea posibil, iar liniștea în zonă nu era o noțiune chiar atât de îndepărtată sau un obiectiv atât de greu de atins.”

ARMIN ROSEN, Tablet

„Biografia de față este opera unui om cu o pregătire academică substanțială – în prezent conduce Institutul Israel –, care i-a fost alături lui Rabin în eforturile de a face pace cu Siria. Autorul reține atenția pe care politicianul o acordă detaliilor și insistența de a face planuri amănunțite, trăsături care au fost cele mai mari calități, dar și cele mai mari defecte ale regretatului prim-ministru. În final, cartea arată fără puțină de tăgadă că Rabin nu a fost un visător, ci un om cu picioarele pe pământ. Nu s-a aruncat cu capul înainte, ci a preferat să planifice cu grijă. Nu a fost un lider charismatic, ci un om de stat adesea imprudent și lipsit de diplomație.”

JACK REIMER, Jewish News Service

Additional Information

autor Itamar Rabinovich

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Yitzhak Rabin. Soldat, lider, om de stat

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.