Biologie - Manual pentru clasa a XII-a

30,50 lei
Numai 1135 ramase
SKU
EDU.086
Aprobat cu OMEdCT Nr. 1262/50 din 06.06.2007 Filiera teoretica, profil real, specializarile matematica-informatica si stiinte ale naturii.

Aprobat cu OMEdCT Nr. 1262/50 din 06.06.2007
Filiera teoretica, profil real, specializarile matematica-informatica si stiinte ale naturii.
Filiera tehnologica, calificarile profesionale: tehnician ecolog si protectia calitatii mediului, tehnician agromontan, tehnician hidro-meteorolog, tehnician veterinar, tehnician analize produse alimentare, tehnician in silvicultura si exploatari forestiere, tehnician veterinar pentru animale de companie, tehnician in industria alimentara, tehnician in agricultura, tehnician in agroturism.
Filiera vocationala, profil sportiv (toate specializarile), profil artistic, specializarea coregrafie.
Se aplica si la clasa a XII-a, filiera tehnologica, ruta progresiva de calificare profesionala.
Informaţii suplimentare
Autor Gabriel Corneanu
Aurel Ardelean
Gheorghe Mohan
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 144
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-860-972-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie - Manual pentru clasa a XII-a
Rating-ul tău

ARDELEAN, Aurel

AUREL ARDELEAN, profesor universitar doctor la Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad, autor sau coautor a circa 300 de lucrări (culegeri de teste, lucrări de laborator, manuale pentru clasele a V-a și a IX-a, cursuri universitare).

MOHAN, Gheorghe

Gheorghe Mohan – doctor în ştiinţe biologice, cercetător ştiinţific la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti, profesor la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. A semnat, ca autor şi coautor, circa 150 de lucrări de specialitate, precum şi manuale pentru clasele a V-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a, a XII-a, cursuri universitare, atlase şcolare etc.

CORNEANU, Gabriel

GABRIEL CORNEANU, profesor universitar doctor la Universitatea din Craiova, conducător de doctorat la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, membru a numeroase asociații și organizații științifice din țară și din străinătate, precum și autor de manuale și diferite lucrări științifice.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top