China cea de taină

Discount 19,74 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1995 ramase
SKU
BOK.0503

Cartea are de toate: și informație, și taină, și uluire, și emoție, apoi zâmbete – cât cuprinde, dar și o mulțime de fotografii, mai stângace sau mai profesioniste.

Dintre toate însemnările mele de călătorie de prin toate colțurile de lume, am constatat că despre China am scris cele mai multe pagini. Poate că, involuntar, chiar și inspirația mea a fost direct proporțională cu dimensiunile acestei țări.

Anul acesta, diplomația românească sărbătorește împlinirea a 70 de ani de relații bilaterale cu China, prilej cu care o prestigioasă editură din China mi-a cerut să adun într-o carte toate impresiile mele de călătorie din orașele Chinei vizitate în ultimii ani. O țineți, iată, în mână, publicată, în colaborare, de o altă prestigioasă editură din România: Corint.

Cartea are, zic eu, de toate: și informație, și taină, și uluire, și emoție, apoi zâmbete – cât cuprinde, dar și o mulțime de fotografii, mai stângace sau mai profesioniste.

Dar mai ales, cartea are mult suflet. De fapt, cu sufletul a și fost scrisă. Și, dacă-mi permiteți... tot așa și trebuie citită!

Informaţii suplimentare
Autor Marina Almasan
Data apariției Aprilie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-593-6
new_isbn 9786067935936
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:China cea de taină
Rating-ul tău

Marina Almasan

ALMĂŞAN, Marina

    MARINA ALMĂŞAN este un cunoscut om de televiziune, însă cariera ei ascunde şi numeroase antecedente în ale scrisului. În studenţie a fost, timp de trei ani, redactor-şef la revista Academiei de Studii Economice, iar în perioada pre-decembristă a avut multiple colaborări în presa vremii, la revistele Viaţa studenţească, Scânteia tineretului, Contemporanul, Urzica, şi a obţinut numeroase premii literare. După decembrie '89, deşi a fost aproape în totalitate absorbită de televiziune, a continuat să cocheteze cu scrisul. Dincolo de numeroase scenarii pentru filme documentare şi show-uri de televiziune, în 2004 publică, la Editura Niculescu, un volum pentru copii - Cele şapte păţanii ale lui Victoraş. În perioada 2008-2010, deţine o rubrică permanentă în ziarul Adevărul de duminică, intitulată "Destăinuiri". Din toamna anului 2011, acceptă propunerea omului de afaceri timişorean Georgică Cornu de a susţine o rubrică permanentă în săptămânalul acestuia, Mehedinţeanul. Începând din 2012 are o rubrică permanentă în ziarul Ring.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top