Jurnal secret. Serie nouă (2009-2015)

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1988 ramase
SKU
BOK.0232
Serie nouă

Corint Books vă prezintă o nouă apariție semnată de criticul și istoricul literar Alex. Ștefănescu, continuarea deja bine cunoscutului Jurnal secret: Jurnal secret. Serie nouă, dedicat adulților pasionați de umorul usturător și de curaj lingvistic.

„După apariția monumentalei (la propriu) Istorii a literaturii române contemporane, 1941-2000, Alex. Ștefănescu este omul zilei în critica literară românească.Admirat sau pizmuit de confrați, invitat și celebrat cu fast în orașele de provincie, intervievat de superbe ziariste, Alex. Ștefanescu se află mereu în centrul atenției, prezența sa într-un loc este imposibil să treacă neobservată. Chiar și cei care își propun să îl ignore ajung până la urma sa își piardă cumpătul, încep să-l vâneze cu invectivele lor, sporindu-i, indirect, vizibilitatea, notorietatea și popularitatea. Alex. Ștefănescu este, în lumea literaturii, genul de personaj care nu lasă pe nimeni indiferent. Unii îi sunt prieteni, alții dușmani de moarte (cei neincluși în Istorie și cei menționați în emisiunea sa TV rezervată cărților proaste, Tichia de mărgăritar). În fine, mai există o categorie, a celor care îl cultivă cu speranța secretă că i-ar putea intra în grații și că în felul acesta și-ar putea asigura un viitor luminos în literatura română.”

                                                                                                                                                                           TUDOREL URIAN

Informaţii suplimentare
Autor Alex. Ştefănescu
Data apariției Mai 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-017-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Jurnal secret. Serie nouă (2009-2015)
Rating-ul tău

ŞTEFĂNESCU, Alex.

     ALEX. ŞTEFĂNESCU. Critic şi istoric literar, prozator, dramaturg, publicist, realizator de emisiuni TV. Născut la 6 noiembrie 1947. Cele mai recente volume ale lui Alex. Ștefănescu sunt Texte care n-au folosit la nimic, Un scriitor, doi scriitori și Mesaj către tineri. Redescoperiți literatura!, apărute în 2014, și Eminescu, poem cu poem. Luceafărul, Eminescu, poem cu poem. Călin (File din poveste) – în 2015.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top