Orasul de Sticla (Instrumente Mortale, cartea a 3-a)

Discount 32,94 lei Preţ standard 54,90 lei
SKU
BOK.0007
O nouă senzaţie în universul urban fantasy! Stranie, întunecată şi sexy!

O nouă senzaţie în universul urban fantasy!

Stranie, întunecată şi sexy!

Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller

  • În curând, seria va fi ecranizată, având-o pe Lily Collins în distribuţie
  • Stephenie Meyer, autoarea hitului internaţional Amurg, este fan declarat al acestei serii
  • Seria este comparată cu celebrele Harry Potter şi Buffy, Spaima vampirilor
  • Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vând cu succes online

Vremea marilor decizii a sosit!
Seria Instrumente mortale continuă să-i fascineze pe cititorii de urban fantasy cu cel de-al treilea şi mult aşteptatul volum - ORAŞUL DE STICLĂ!

Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?

Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat — în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge?

Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze – indiferent de preţul pe care va trebui să-l plătească?

Informaţii suplimentare
Autor Cassandra Clare
Traducător Cristina Jinga
Imprint Leda Edge
Serie Instrumente mortale
Data apariției August 2015
Copertă Hardcover
Nr. pagini 480
Format 15 x 23 cm
ISBN 978-606-936-858-9
new_isbn 9786069368589
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Orasul de Sticla (Instrumente Mortale, cartea a 3-a)
Rating-ul tău

Cassandra Clare este autoarea seriilor bestseller nr. 1 New York Times și USA Today „Uneltiri întunecate”, „Instrumente Mortale”, „Dispozitive infernale”, „Blesteme străvechi” și „Ultimele ore”. A mai scris, împreună cu Sarah Rees Brennan și Maureen Johnson, Cronicile lui Magnus Bane, iar cu Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson și Robin Wasserman, Povești de la Academia Vânătorilor de Umbre. De asemenea, este coautoare, împreună cu soțul său, Joshua Lewis, a The Shadowhunter’s Codex și, împreună cu Holly Black, a seriei „Școala de magie Magisterium” (publicată la Corint Junior). Cărțile ei s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare în întreaga lume și au fost traduse în mai bine de 40 de limbi, fiind ecranizate într‑un film de lungmetraj, Instrumente Mortale: Orașul Oaselor, și un serial TV, Shadowhunters. În prezent, Cassandra locuiește în vestul statului Massachusetts. Vizitează site-ul cassandraclare.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top