Pas cu pas spre examenul de evaluare națională - Matematică 2021

Discount 32,50 lei Preţ standard 35,90 lei
Numai 1886 ramase
SKU
EDU.403

Lucrarea de față a fost concepută astfel încât să  fie utilă tuturor categoriilor de elevi ce se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională. 

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației prin OM 4696/02.08.2019

Lucrarea de față a fost concepută astfel încât să  fie utilă tuturor categoriilor de elevi ce se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională. Autorii sunt profesori cu îndelungată experiență în examenele naționale, cu toții autori de astfel de teste în ultimii ani. Prima parte a culegerii conține teste pentru cele trei categorii de probleme din structura examenului de Evaluare Națională. În plus, acestea sunt adaptate „pas cu pas” pentru fiecare lună de pregătire a unui elev. Am avut în vedere nu numai un antrenament ritmic, ci și unul pentru categorii de punctaje așteptate. Astfel, un elev fără foarte mare drag de matematică va avea posibilitatea a se pregăti pentru o notă maximă. 

A doua parte a culegerii este dedicată modelelor complete de teste. Toate acestea au gradul de dificultate și alcătuirea extrem de apropiate de cele din examenele ultimilor ani.

A treia parte a lucrării conține teste pentru lucrul la clasă pe parcursul anului școlar la clasa a opta. Profesorii vor avea astfel posibilitatea de a găsi probleme pentru lucrul diferențiat cu elevii. Consider ca am alcătuit, împreună cu întreaga echipă de autori, o lucrare originală și extrem de utilă elevilor și, evident, profesorilor lor pentru obținerea unui rezultat bun sau foarte bun la examenul de matematică din cadrul Evaluării Naționale.

Radu Gologan

Președintele Societății de Științe Matematice din România

Informaţii suplimentare
Autor Radu Gologan (coordonator)
Roxana Goga
Mihaela Berindeanu
Ciprian Constantin Neta
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Noiembrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 240
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-793-402-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Pas cu pas spre examenul de evaluare națională - Matematică 2021
Rating-ul tău

GOLOGAN, Radu

Radu Gologan, profesor universitar la Universitatea Politehnica din București - Facultatea de Automatică și Calculatoare. Este președintele Societății de Științe Matematice din România și coordonatorul olimpiadelor de matematică. Medaliat la olimpiade internaționale de matematică, a absolvit Facultatea de Matematică din București cu diplomă de merit. A obținut titlul de doctor în matematică sub îndrumarea academicianului Marius Iosifescu. A publicat peste 40 de lucrări științifice, dar și tratate, manuale, culegeri și articole de matematică școlară. Este, de asemenea, o prezență vie în mass-media în probleme legate de soarta școlii românești.

NEȚA, Ciprian Constantin

CIPRIAN CONSTANTIN NEŢA – profesor gradul didactic I, metodist, Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra Neamţ; membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

GOGA, Roxana

Roxana GOGA – profesor gradul didactic I, Colegiul German Goethe și Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, metodist, formator la Centrul de Excelență în Matematică, membru în diverse comisii și grupuri de lucru, organizator de concursuri școlare.

BERINDEANU, Mihaela

Mihaela BERINDEANU – profesor gradul didactic I, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, formator la Centrul de Excelență în Matematică.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: