Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 100 RON

0758.053.424 - Aurica Mitrana

0786.883.334 - Iuliana Alexandru

 

Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 100 RON

0758.053.424 - Aurica Mitrana

0786.883.334 - Iuliana Alexandru

 

Coș
cart
Produse - RON0.00

Nu aveți produse în coș.

Subtotal
RON0.00

RegiRegineEuropa.jpg

More Views

REGI SI REGINE DIN EUROPA

Autor(i):

Tip copertă: Hardcover
ISBN: 9789731355405
Format: 21 x 28,5 cm
Editura: Corint
An apariție: 11/05/2010
Număr pagini: 256
Traducere: Lia Decei

Be the first to review this product

Dincolo de stralucirea si maretia curtilor regale din Europa, de aparentele de onorabilitate pastrate cu sfintenie, se ascund povesti scandaloase, tragedii zguduitoare si enigme greu de elucidat.

Availability: Out of stock

Special Price RON63.91

Regular Price: RON79.89

Details

Dincolo de stralucirea si maretia curtilor regale din Europa, de aparentele de onorabilitate pastrate cu sfintenie, se ascund povesti scandaloase, tragedii zguduitoare si enigme greu de elucidat. O istorie intunecata: Regi si regine din Europa da la o parte valul stralucitor pentru a dezvalui, uneori cu ironie, ceea ce s-a petrecut de fapt pe coridoarele, in dormitoarele si in temnitele palatelor regale din Europa, de la inceputul Evului Mediu pana in zilele noastre.

In aceasta carte de istorie mai putin obisnuita veti citi despre arderea pe rug a cavalerilor templieri, pedepsele aspre ale lui Vlad Tepes, baile de sange ale Elisabetei Báthory, aventurile amoroase ale regelui Ludovic al XV-lea, misterul omului cu masca de fier, aventura sentimentala a regelui Ludovic I, sinuciderea lui Rudolf, printul mostenitor al Austro-Ungariei, si despre viata tumultuoasa si moartea tragica a printesei Grace de Monaco.

Omorurile, nebunia, iubirea obsesiva si torturile oribile, dar si numeroasele casatorii consangvine pun intr-o lumina noua dinastiile si imperiile, cu exemple din Spania, Belgia, Romania, Suedia, Olanda, Austro-Ungaria, Germania si Franta. Ilustrata cu picturi si gravuri de epoca, dar si cu fotografii moderne, cartea ofera cititorilor un portret fascinant si inedit al monarhiilor europene.

  

Additional Information

autor No
Livrare gratuita: N/A

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: REGI SI REGINE DIN EUROPA

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.