Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 150 RON

0213194797 - Secretariat

0213194820 - Comenzi online

vanzari@edituracorint.ro

0758053424 - Comenzi școli

0786883334 - Comenzi școli

scoli@edituracorint.ro

 

Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 150 RON

0213194797 - Secretariat

0213194820 - Comenzi online

vanzari@edituracorint.ro

0758053424 - Comenzi școli

0786883334 - Comenzi școli

scoli@edituracorint.ro

 

Coș
cart
Produse - RON0.00

Nu aveți produse în coș.

Subtotal
RON0.00

SnowCrash.jpg

More Views

Snow Crash

Autor(i):

Tip copertă: Flexicover
ISBN: 9789731023021
Format: 13 x 20 cm
Editura: Leda
An apariție: 18/11/2010
Număr pagini: 592
Traducere: Ana-Veronica Mircea

Be the first to review this product

"Mitologie de Mall avangardista, in stil neconventional, pentru secolul XXI." - William Gibson

Availability: Out of stock

RON21.90

Details

"Mitologie de Mall avangardista, in stil neconventional, pentru secolul XXI." - William Gibson

 

Se intampla arareori sa apara un scriitor care nu suporta comparatie – un scriitor atat de original, incat redefineste modul in care privim lumea. Neal Stephenson este un astfel de scriitor si Snow Crash este un astfel de roman, care impleteste realitatea virtuala, legendele sumeriene si aproape tot ceea ce a existat intre ele cu o excelenta si extrem de actualizata cibersensibilitate, oferindu-ne un gigathriller al erei informationale.

 

In Realitate, Hiro Protagonist livreaza pizza pentru CosaNostra Pizza Inc., insa in Metavers e un print razboinic. Dupa ce plonjeaza in misterul unui nou virus al computerelor care distruge hackerii de pretutindeni, alearga pe autostrazile luminate de neon, indeplinind o misiune al carei obiect este amenintarea infocalipsei.

Snow Crash este o zbenguiala naucitoare printr-o America a viitorului, atat de bizara, atat de imorala...

 

"O calatorie fantastica, epuizant de zgomotoasa, suprarealista si amuzant de bizara prin vartejul unei zile de maine care e deja aici." - Timothy Leary

 

 

NEAL STEPHENSON provine dintr-o familie de profesori universitari din domeniul stiintelor exacte. A studiat fizica, iar ulterior geografia, in momentul cand a ajuns la concluzia ca astfel putea avea acces la calculatorul universitatii intr-o mult mai mare masura.

Este autorul seriei The Baroque Cycle (Quicksilver, The Confusion si The System of the World) si a romanelor Cryptonomicon, The Diamond Age, Snow Crash si Zodiac. Traieste la Seattle, statul Washington. Snow Crash a fost scris intre anii 1988 si 1991, perioada in care autorul a ascultat non-stop o muzica extrem de zgomotoasa si deprimanta.

Neal Stephenson locuieste acum intr-o casa confortabila din emisfera vestica si isi petrece cea mai mare parte a timpului straduindu-se sa-si amenajeze, in subsolul casei, in general intunecos, asimetric si plin de azbest, un birou in care sa poata scrie si alte romane. Desi isi petrece enorm de mult timp scriind, lucrand la calculator, ascultand speed metal, patinand pe role si batand cuie, ca sot, tata, vecin si om nu i se poate gasi nici un cusur.

Mai multe informatii despre Neal Stephenson si Snow Crash puteti afla pe site-ul autorului, http://www.nealstephenson.com/.

Additional Information

Imprint Leda
autor No
Livrare gratuita: No

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Snow Crash

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.